Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

8,1 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,3
Comfort
7,4
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
7,3
Personeel
8,5
Waar voor uw geld
8,0
Beoordelingen
    Juul
    nl
    7,9
    14 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Chris
    nl
    8,3
    8 januari 2018
    Mooi verblijf voor enkele dagen in Monschau
    Niets
    Een mooie B&B aan het water. Geweldig uitzicht. Mooi oud pand, heel sfeervol! Heerlijk ontbijt met ruime keuze. Parkeergarage wel wat verder weg, maar verder prima. Bij meerdaags verblijf een gereduceerd tarief via VVV.
    nl
    9,6
    7 januari 2018
    Leuk verblijf
    Leuke kamer en mooi uitzicht.
    H
    nl
    7,9
    30 december 2017
    1 nachtje op ruime kamer, met mooi uitzicht op de rivier. Neem oordopjes mee ivm watergeruis!
    Zwaar duits ontbijt, wel veel keuze.
    Mooie locatie midden in t dorp, alles op loopafstand.
    Ivan
    be
    7,9
    27 december 2017
    Romantische locatie met perfecte ligging in Monschau.
    Prijs - kwaliteit vind ik deze locatie nét iets te prijzig.
    Het ontbijt was zeker ok. De kamers zijn rustiek te noemen, maar net zoals Monschau hebben ze veel karakter. Zéér mooie ligging en uitzichten!
    Hendrik
    nl
    4,2
    6 december 2017
    Het viel voor deze prijs erg tegen.
    Ontbijt _ kamer -
    Deplaats in het dorp
    walter
    be
    7,1
    2 december 2017
    Bedden zijn wel echt superzacht wat niet iedereen prettig vindt?
    Ruime kamer met mooi uitzicht. Ruime keuze bij ontbijt.
    nl
    7,5
    21 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    R.
    nl
    7,9
    16 november 2017
    Heel goede accomodatie voor een weekendje weg.
    Klein minpuntje was de douche, douchekop hing heel laag zodat je er niet onder kon staan, moest deze vasthouden. Verder een heel zacht straaltje water. Als dit beter was zouden we zeker teruggaan.
    De kamer was heel gezellig en de bedden comfortabel. Gastvrouw was heel vriendelijk. Uitstekend en goed ontbijt.
    Hendrik
    be
    6,7
    11 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nienke
    nl
    7,1
    6 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nico
    be
    7,9
    31 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    9,2
    23 oktober 2017
    Een bijzonder hotel in een bijzonder stadje.
    Aandachtspuntje wanneer je door de eenpersoonskamer naar de badkamer gaat, dan moet je door een kleine deur waar je heel makkelijk je hoofd stoot. Oppassen dus. Ook handig om te weten: er is geen lift en het zijn oude trappen naar boven (maar dat laatste maakt het juist weer zo mooi).
    We hebben een heel mooie familiekamer gehad op de bovenste verdieping (kamer 8). Met 2 slaapkamers (1 met een 2 persoonsbed + 1 met een eenpersoonsbed) een zitje en een badkamer (met douche+WC). Maar vooral het uitzicht was prachtig over de rivier en op de mooie vakwerkhuizen. Het hotel is zelf ook een oud vakwerkhuis wat aan de rivier staat. Ontbijt was ook goed verzorgd door een gezellige oma (moeder van de eigenaars).
    Peutje
    nl
    7,9
    22 oktober 2017
    Prettig en gezellig verblijf, helaas maar voor één nacht.
    Bij aankomst was het schrikken: hoe kom je binnen? Gelukkig maakte een eenvoudig telefoontje alles duidelijk. Misschien bij het boeken e.e.a. duidelijk maken.
    De huiselijke sfeer in de kamer en bij het ontbijt. Prettig dat de ramen open kunnen voor frisse lucht.
    Marcel
    nl
    7,5
    21 oktober 2017
    Prachtig.
    Wij hadden een “familiekamer” met twee aparte slaapkamers en nog een apart zitgedeelte. Prachtig uitzicht!! Dichtbij het centrum.
    Carla
    nl
    8,3
    18 oktober 2017
    Bijzondere ambiance in een markant pand.
    Trappenlopen naar tweede verdieping.
    Prachtig uitzicht over de oude stad. Veel sfeer, leuk ingericht. Heerlijk ontbijt, geserveerd door vriendelijke dame. Mogelijkheid om de fiets beneden in het halletje te parkeren.
    George
    nl
    7,1
    26 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    8,8
    22 september 2017
    Het ontbijt was niet erg uitgebreid.
    Vriendelijk personeel, unieke locatie.
    be
    5,8
    17 september 2017
    Voor een dag goed maar ik zal niet meer terug komen en t ook niet aanbevelen aan anderen
    Alleen cash betalen Op de foto ziet t er veel beter uit dan in t echt.
    Het ontbijt was prima.
    Ewout
    nl
    7,5
    16 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten